"Daha iyi futbol daha iyi yerler"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu "Bizim hedefimiz daha iyi futbolla daha iyi yerlere gelmek" dedi.

NTV Spor 03.10.2015 - 20:22
"Daha iyi futbol daha iyi yerler"
Sahasında Osmanlıspor'u 2-1 yenen Gaziantepspor'da Teknik Direktör Mutlu Topçu, daha iyi futbol oynayarak, daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Topçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Osmanlıspor'un Süper Lig'i ve puan cetvelinde bulunduğu yeri hak eden bir takım olduğunu belirtti.
 
Bugüne kadar deplasmanda mağlup olmayan bir takımla karşılaştıklarını ifade eden Topçu, kendilerinin de her zaman sahalarında 3 puan hesabı yapan bir ekip olduklarını vurguladı.
 
Maçta ilk golü bulduktan sonra 2. golü ararken aleyhlerinde penaltı kararı verildiğini anlatan Topçu, şöyle konuştu: "Penaltı pozisyonu, sahanın herhangi bir yerinde olağan pozisyonlardan. Bunlara penaltı çalınacaksa her iki takımın da 2-3 tane penaltı kullanması gerekirdi. Çok basit bir penaltı pozisyonundan sonra gol yedik ve hemen ardından golü bulduk. Golü bulunca rahatladık ama Osmanlıspor'un üzerimize geleceğini bildiğimiz için kontrollü oynamaya çalıştık. Yakaladığımız ani ataklarla neticeye gitmeye çalıştık ve birkaç tane güzel pozisyon oluşturduk."
 
Çok net pozisyonlar yakalamalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini aktaran Topçu, "Sahamızda 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bizim hedefimiz daha iyi futbolla daha iyi yerlere gelmek. Milli takım arasına moralli girdik. Bu arada eksikliklerimizi giderip daha iyi olmaya çalışacağız" diye konuştu.
 

Sayfa Yükleniyor...