"Umuyorum ders alacaklar"

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Benfica maçında yedikleri golleri ve karşılaşmanın hakemini eleştirdi.

NTV Spor 04.11.2015 - 02:29
"Umuyorum ders alacaklar"

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Benfica maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın hakemine tepki gösteren Ergün, basit goller yediklerini söyledi.
 
İlk yarıda iki takımın da pozisyon yaratamadığını ikinci yarıda ise yedikleri gole çabuk yanıt verdiklerini belirten Ergün, "2-1'den sonra da şanslar yakaladık. En azından beraberliği yakalamamız lazımdı" dedi.

Grupta şu ana kadar alınan sonuçlar arasında en sıradışı görünenin Benfica'nın deplasmanda Atletico Madrid'i yenmesi olduğunu belirten Cenk Ergün, Atletico Madrid'e konuk olacakları maçı ise "O maç çok önem kazandı ama cezalılarımız da var" diye değerlendirdi.

Maçın hakemine de tepki gösteren Ergün "Hakem hatalar yaptı. Bize de yanlış kartlar verdiğini düşünüyorum. Sonra bize gösterdiği yanlış kartları telafi etmek için rakibe de basit kartlar gösterdi. Bu maçın temposunda ve ağırılğındı sırıttı" dedi.

Son olarak yedikleri golleri eleştiren Ergün "Umuyorum bu maçtan ders alacaktır takım. Ama bir an önce konsantre olmamız gereken bir Rize maçı var" diye konuştu.
 

Sayfa Yükleniyor...