Pep'in gölgesi üzerinde ama...

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, kulübün adının bir süredir Pep Guardiola ile anılmasından rahatsız olmadığını söyledi. Pellegrini, şu an için sadece işine odaklandığı mesajını verdi.

NTV Spor 19.12.2015 - 11:13
Pep'in gölgesi üzerinde ama...
Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın adı bir süredir Manchester City ile anılıyor. Katalan teknik adamın, önümüzdeki sezon Manuel Pellegrini'nin yerine İngiliz ekibinin başına geçeceği haberi, Avrupa'nın önde gelen gazetelerinde bir süredir gündeme getiriliyor. Ama Guardiola geleceği ile ilgili olarak henüz net bir açıklama yapmış değil.
 
Çıkan haberlere göre Manchester City'deki işini kaybedeceği öne sürülen Manuel Pellegrini ise soğukkanlılığını koruyor. Premier Lig'de Arsenal ile oynayacakları maç öncesi kameraların karşısına geçen Şilili menajer, City'de başarılı bir dönem geçirdiği değerlendirmesinde bulundu. Manuel Pellegrini "Guardiola'nın önümüzdeki sezon ne yapacağını bilmiyorum. Bayern Münih'ten ayrılması halinde onu isteyecek birçok kulüp olur. Bu konuda üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Bu sezon şampiyon olursak 3 yılda 2 kez şampiyon olup, bir kez de ligi ikinci bitirmiş olacağız. Kendi kariyerim adına bu istatistik beni çok mutlu eder" ifadelerini kullandı.
 
Manuel Pellegrini'nin Manchester City ile 2017'ye dek sözleşmesi bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...