Murray şaşırttı!

Andy Murray’den ilginç açıklama! Önümüzdeki ay baba olmaya hazırlanan İskoç raket, doğumun aynı güne rastlaması halinde Avustralya Açık final maçına çıkmayabileceğini söyledi!

NTV Spor 05.01.2016 - 12:16
Murray şaşırttı!

Geçtiğimiz Nisan ayında evlenen Andy Murray'yi babalık heyecanı sardı. Önümüzdeki ay bir çocuk sahibi olmaya hazırlanan 28 yaşındaki İskoç tenisçi heyecanını gizleyemiyor. Öyle ki bu konuda yaptığı bir açıklama bir çok tenissever tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
 
18-31 Ocak arasında düzenlenecek Avustralya Açık'ta raket sallayacak olan Murray, eşi Kim'in erken doğum yapması halinde, yılın ilk Grand Slam tenis turnuvasından affını isteyebileceğini dile getirdi. Hatta Murray, doğumun final maçına denk gelmesi halinde bile şampiyonluk maçına çıkmayıp eşinin yanında yer alabileceğini belirtti.
 
Murray "Avustralya Açık'ı kazansam bile çocuğumun doğumu esnasında eşimin yanında olamazsam, benim için büyük hayal kırıklığı olur" ifadelerini kullandı. İskoç tenisçi, şu an için Avustralya Açık'a katılmasının önünde herhangi bir engel bulunmadığını da belirtti.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan, ardından da Amerika Açık‘ta ilk Grand Slam şampiyonluğunu kazanan Murray, 2013'te de Wimbledon'da zafere ulaşmıştı. Murray teklerde hiç kazanamadığı Avustralya Açık'ta ise 2010, 2011, 2013 ve 2015'te final oynadı.

Sayfa Yükleniyor...