"Sezonun en önemli maçı"

AGÜ Spor, Kadınlar Euroleague'de Wisla Can-Pack'ı konuk edecek. Sportif Direktör Bozbey "Wisla Can-Pack'ı yenerek, Avrupa kupalarında yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

NTV Spor 09.02.2016 - 14:59
"Sezonun en önemli maçı"

AGÜ Spor Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Kadınlar Euroleague B Grubu'nda karşılaşacakları Polonya temsilcisi Wisla Can-Pack'ı yenerek, Avrupa kupalarında yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Bozbey, grupta geride kalan 13 maç sonunda 5 galibiyet, 8 mağlubiyet aldıklarını, 18 puan ve averajla 6. sırada bulunduklarını hatırlattı.
     
Grubun son maçında Wisla Can-Pack ile karşılaşacaklarını belirten Bozbey, şöyle devam etti: "Biz büyük takım olma yolunda ilerliyoruz daha büyük takım olamadık. Büyük maçların takımıyız, bunu oynadığımız tüm şampiyonları yenerek gösterdik. Wisla Can-Pack karşılaşması da öyle bir maç. Bizim için sezonun en önemli maçı. Üç ihtimali karşılaşma, Kadınlar Euroleague veya FIBA Kadınlar Avrupa Kupasına da gidebiliriz, yenilirsek hiç bir yere gidemeyiz. Wisla Can-Pack'ı yenerek, Avrupa kupalarında yolumuza devam etmek istiyoruz. Zor olacak bunu biliyoruz, onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Kazanırsak kesinlikle Avrupa kupalarına gedeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için mücadele vereceğiz."     

Taraftar desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Bozbey, onlardan maçta salonu doldurmalarını istedi.

Sayfa Yükleniyor...