"Küfürleri herkes duydu, kimse uyarmadı"

Fenerbahçe'de Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun'a tepki sürüyor!

NTV Spor 06.03.2016 - 17:25
"Küfürleri herkes duydu, kimse uyarmadı"

Galatasaray ile oynanan ve 69-61 kazanılan Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası finali sonrası, Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, sarı kırmızılı takımın Başantrenörü Ekrem Memnun'u suçlamıştı. Memnun'un Fenerbahçe Menajeri Didem Akın'a küfrettiğini söyleyen Balaban, "Biz şeref tribününden duyduk" demişti.

Yaşananlarla ilgili bu kez de Fenerbahçe Kulübü'nden yazılı açıklama yapıldı.
 
Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun'un müsabaka boyunca Fenerbahçe Menajeri Didem Akın ve teknik ekibe küfürler ettiğinin belirtildiği açıklamada "Ay-yıldızlı takımımızın da bir dönem başantrenörlüğünü yapmış olan bahse konu şahsın, dünkü müsabaka boyunca sporun ruhuna her koşulda aykırı, özellikle bir kadın profesyonelimizi hedef alan davranış ve küfürleri, saha komiseri, federasyon yetkilileri, Galatasaray benchi ve yöneticileri tarafından da açıkça duyulmuş, ancak şahsı konu ile ilgili uyarma zahmetinde bulunulmamıştır." denildi.

Açıklamada konuyla ilgili olarak TBF'nin bilgilendirildiği, görüntü ve ses kayıtlarının yayıncı kuruluşta bulunduğuna emin olunduğu da belirtildi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle sona erdi: "Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan haklı beklentimiz, söz konusu şahsın kendini bilmez hakaret ve küfürlerinin kesinlikle karşılıksız kalmaması, özellikle bir kadın profesyonelimiz başta olmak üzere teknik ekibimize yönelik küfürlerin mimarı Ekrem Memnun'a hak ettiği yaptırımın ivedilikle uygulanmasıdır."
 

Sayfa Yükleniyor...