Mennun: "Küfür etmedim!"

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe'nin "küfür" iddiasını yalanladı. Memnun, sarı lacivertliler ile oynanan final maçında kimseye küfretmediğini söyledi.

NTV Spor 06.03.2016 - 19:30
Mennun: "Küfür etmedim!"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı lacivertlilerin 69-61 kazdığı Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası finali sonrası, "küfür" polemiği doğmuştu.
 
Önce Fenerbahçe Yöneticisi Ozan Balaban'ın ardından da sarı lacivertli kulübün açıklamalarında Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun suçlanmış ve Fenerbahçe Menajeri Didem Akın'a küfrettiği belirtilmişti.

Ekrem Memnun, kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt verdi. Galatasaray.org'a açıklamalarda bulunan Memnun, karşılaşma boyunca yalnızca sahaya ve oynanan oyuna konsantre olduğunu belirterek, küfrettiği iddialarını yalanladı.
 
Memnun, "Maç boyunca sadece sahaya konsantreydim. Fenerbahçe benchi ve kenar yönetimiyle asla göz temasım veya başka bir temasım olmadı. Bu tür küfür ettiğim haberlerinin nereden çıkartıldığını bilmiyorum. Konu ile ilgili söyleyecek çok bir şey de yok." şeklinde konuştu.
 

Sayfa Yükleniyor...