Galatasaray düğmeye bastı!

Gelecek sezon ülkemizi THY Euroleague'de temsil edecek takımlardan Galatasaray Odeabank, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

NTV Spor 23.06.2016 - 11:20
Galatasaray düğmeye bastı!

Gelecek sezon dördü uzun, dördü kısa rotasyonuna olmak üzere toplam sekiz yabancıyla yola çıkmayı planlayan sarı-kırmızılı takımda Vladimir Micov'un sözleşmesi devam ediyor. Chuck Davis ve Caleb Green takımdan ayrılırken; yönetim Errick McCollum, Blake Schilb ve Stephane Lasme ile sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray Odeabank'ta ilk transfer dört numara pozisyonuna olacak. Sarı-kırmızılı takım, geçtiğimiz yılı İtalya'nın Pesaro takımında geçiren, bir dönem NBA'de de oynayan Amerikalı Austin Daye ile anlaşmaya yakın.

Pivot pozisyonuna öncelikli olarak sırtı dönük bir oyuncu almak isteyen Galatasaray'da hedef, Anadolu Efes ile sözleşmesi sona eren Nenad Krstic. Sakatlığı nedeniyle geçen sezonun tamamını kaçıran Krstic'in sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmaması durumunda 32 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...