Halilhodzic Trabzon'da!

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon'a geldi.

NTV Spor 13.07.2014 - 20:24
Halilhodzic Trabzon'da!

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, İstanbul'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte yemek yedikten sonra özel uçakla saat 00.00'da Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı Halilhodzic için, "Yuvana hoş geldin büyük hoca" ve "Halilhodzic sözünde duracak, bu sene Trabzon şampiyon olacak" tezahüratlarında bulunuldu. Meşalelerin de yakılmasının ardından taraftarların yanına giden Halilhodzic kendisine verilen çiçeği aldı.

Kısa bir açıklama da yapan Boşnak hoca, "Karşılamanız için çok teşekkür ederim. Umarım bu yıl iyi bir sezon geçireceğiz. Sahada görüşmek üzere" dedi.

Halilhodzic ardından İstanbul'dan birlikte geldiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla araca binerek havalimanından ayrıldı.

HALILHODZIC BAŞKAN İLE HASRET GİDERDİ
Öte yandan Trabzon'a gelmeden önce İstanbul'da bir süre görüşen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic hasret giderdi. Halilhodzic'in bu görüşme sırasında Başkan Hacıosmanoğlu'na, "Söz verdim ve sözümü tuttum, buradayım. Umarım çok büyük başarılara imza atarız" dediği öğrenildi.

Bu arada Trabzon'da bugün teknik ekibiyle birlikte bir toplantı yapacak olan Halilhodzic için belirlenecek gün ve saatte imza töreni düzenlenecek.

Sayfa Yükleniyor...