"İkisi penaltı değil, biri penaltı"

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Sivasspor maçının verilen ve verilmeyen tartışmalı 3 penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Dilmen'e göre Beşiktaş'a verilen penaltı yanlış karar, Chahechouhe'nun yerde kaldığı pozisyonda penaltı yok ama İbrahim Akın'ın yerde kaldığı pozisyon penaltı...

NTV Spor 22.11.2015 - 20:37
"İkisi penaltı değil, biri penaltı"

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Sivasspor maçının tartışmalı 3 penaltı pozisyonunu %100 Futbol'da değerlendirdi. 
 
Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı %100 Futbol Devre arası'nda değerlendiren Dilmen, "Anlamsız bir penaltıydı, penaltı falan değil o pozisyon" dedi. Güntekin Onay'ın "Sağ eliyle itmiyor mu?" şeklindeki  sorusuna ise Dilmen, hakem olması durumunda o pozisyonda penaltı vermeyeceği şeklinde yanıt verdi. Rıdvan Dilmen, "Sonuçta skoru etkileyici bir hakem hatası oldu" diye konuştu.
 
"İBRAHİM AKIN'IN POZİSYONU PENALTIYDI"
Rıdvan Dilmen, maçın bitiminden sonra yayına giren %100 Futbol'da ise Sivasspor'un penaltı beklediği iki pozisyonu değrelendirdi. Dilmen, Chahechouhe'nun penaltı beklediği pozisyoda hakemin doğru karar verdiğini ama oyunun son saniyelerindeki pozisyonda İbrahim Akın'a yapılan hareketin penaltı olduğunu belirtti.
 
Dilmen “Atiba'nın pozisyonu penaltı değil diye düşünüyorum. Aatif'ın pozisyonunda Okan Buruk ve futbolcular penaltı diye itirazda bulundular. Ama kesinlikle penaltı değil, şahane bir karar verdi hakem. Çok temiz bir müdahaleydi. Oyunun son saniyesinde de İbrahim Akın'ın pozisyonu penaltıydı” dedi. 

Sayfa Yükleniyor...