Yeni Aslanlar sahaya çıkıyor

Galatasaray bugün Gaziantepspor ile karşılaşıyor. 'Yeni Aslanlar' ise sahaya çıkacak.

NTV Spor 12.09.2010 - 15:03
Yeni Aslanlar sahaya çıkıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında bugün Gaziantepspor'u Ali Sami Yen Stadı'nda konuk edecek. Ligde bu sezon evinde henüz taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamayan sarı-kırmızılılar, bugünkü karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer, Aleks Taşçıoğlu ve Asım Yusuf Öz hakem üçlüsü yönetecek.Yeni transferlerden Zvjezdan Misimovic ve Emiliano Insua'nın Gaziantepspor karşısında oynamaları beklenirken, sakatlıkları bulunan Arda Turan, Hakan Balta, Çağlar Birinci ve Mehmet Batdal ise bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray karşısında sakat futbolcusu bulunmayan, ancak Murat Ceylan'ın cezalı olduğu Gaziantepspor'un şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor: "Karcemarkas, Emre Güngör, Elyasa, Yalçın Ayhan, İvan, Olcan, Zurita, Jorginho (Popov), Serdar Kurtuluş, Julio Cesar, Sosa (Beto)."

Galatasaray'ın ise bu maça "Ufuk, Sabri, Neill, Servet, İnsua, Mustafa Sarp, Ayhan, Elano, Misimovic, Kewell, Baros 11'yle çıkması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...