Kızıl, beyin kanaması geçirdi

Beyin kanaması teşhisi konulan Kızıl, İstanbul'a getirildi.

NTV Spor 27.09.2010 - 14:58
Kızıl, beyin kanaması geçirdi

Evinde sabah saatlerinde rahatsızlanan İbrahim Kızıl, Gaziantep'te bulunan Primer Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı. Tansiyonu 24-14 ölçülen Kızıl, nöroloji ve beyin cerrahi doktorları tarafından tedavi altına alınarak, beyin tomografisi çekildi.

İlk müdahalenin ardından tedavinin yetersiz kalacağı düşünülen Kızıl, Sağlık Bakanlığı'ndan istenen ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Kızıl, uçağın İstanbul'a inişinin ardından ambulansla Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kızıl'ın yanında bulunan kardeşi Mehmet Kızıl yaptığı açıklamada, "Ağabeyimin daha önce de yüksek tansiyon problemi vardı. Doktoru Memorial Hastanesi'nde olduğu için burada kontrol ve tedavi olacak. Ama şunu söyleyebilirim şu anda bilinci açık..." şeklinde bilgiler verdi.

NTV SPOR yayınına telefonla bağlanan Gaziantepspor yöneticisi Ömer Çelik, Başkan Kızıl'ın son durumuyla ilgili, "İyi yönde beklentiler içindeyiz. Tedavi burada da yapılabilirdi, ama garanti olsun istedik. Durumunun iyi gittiği bilgisini aldık" diye konuştu. 

Yönetici Burhan Büyükkömürcü ise "Durumu iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. Tansiyon problemi vardı. Sanırım yüksek tansiyon nedeniyle bu rahatsızlık meydana geldi" dedi.

Sayfa Yükleniyor...