Rijkaard dönemi sona erdi

Galatasaray, teknik direktör Frank Rijkaard ile yollarını ayırdı...

NTV Spor 20.10.2010 - 11:53
Rijkaard dönemi sona erdi

Zor günler geçiren Galatasaray'da beklenen gelişme yaşandı ve teknik direktör Frank Rijkaard'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. NTV SPOR'un gece geç saatlerde duyurduğu "Fatih Terim'e resmi teklif" haberinden kısa süre sonra Galatasaray, teknik direktör Rijkaard ile yollarını resmen ayırdığını duyurdu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Fatih Terim ise günün ilerleyen saatlerinde ailevi nedenlerden ötürü Galatasaray'dan gelen teklifi geri çevirdi.

GALATASARAY'DAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA
"20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard'a Galatasaray'a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens'e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat'a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz."

Sayfa Yükleniyor...