Güiza: Taraftarımı çok özledim

Fenerbahçeli Güiza 3 hafta sonra idmanlara başlayacağını söyledi ve ekledi: "Taraftarı çok özledim"

NTV Spor 27.10.2010 - 22:17
Güiza: Taraftarımı çok özledim

Ayağından geçirdiği operasyon sonrası durumunun gayet iyi olduğunu ve artık çalışmalarını İstanbul'da sürdüreceğini söyleyen Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, 3 hafta içinde takımla birlikte çalışmalara katılacağını ifade etti.

Daniel Güiza, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, ameliyatının çok başarılı geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:"Özellikle ameliyattan sonra, bu tip sporcu sakatlıkları ve operasyon sonrası rehabilitasyon çalışmalarıyla ilgilenen bir klinikteydim ve bütün tedavim orada gerçekleşti. Ameliyattan önceki halimi ve şuan ki durumu karşılaştırdığımda çok iyiyim diyebilirim. Topuk bölgesindeki hasarlı kemik dokusunu oradan çıkardılar ve o bölgeyi temizlediler. Tendonumu temizlediler ve ameliyatı o
şekilde gerçekleştirdiler. Ameliyatımı gerçekleştiren doktorum, son kontrolümde 3 hafta içerisinde takımla antrenmanlara başlayabileceğimi söyledi. Burada da tedavi sürecim devam edecek ve umarım en kısa sürede takıma katılırım."İspanya'da sürekli olarak Fenerbahçe'nin maçlarını ve takımla ilgili gelişmeleri takip ettiğini kaydeden Güiza, "Fenerbahçe'yi tedavi sürecimde ülkemde sürekli takip ediyordum. Takımın iyi gittiğini düşünüyorum. Sürekli takım arkadaşlarımla mesajlaşıyordum ve takımın durumuyla ilgili haberler alıyordum. İnşallah her geçen gün daha da iyi olacağız" ifadelerini kullandı.İspanyol futbolcu, Bursaspor maçının çok kritik bir karşılaşma olduğunun altını çizerek, "Bu tip maçlar kritik karşılaşmalar oluyor ve puan almamız gerekiyor. İlk saniyeden itibaren tamamen maça konsantre olarak 3 puanı almamız gerekiyor. Bu maçların şampiyonluğa giden yolda çok önemli olduğunu bilerek hareket etmeliyiz" dedi.

Fenerbahçe taraftarını çok özlediğini dile getiren Güiza, "Taraftarımız, bana geldiğim ilk günden itibaren çok destek oldu, en zor zamanlarda hep yanımda oldular. Ben onları hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum, fakat bundan sonra onlara şampiyonluk mutluluğunu yaşatmak için elimden geleni yapacağım. İlk golü atmak ve bunu onlara hediye etmek için sabırsızlanıyorum. Onları çok özledim" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...