John Utaka Konyaspor'da

Konyaspor, İngiltere'nin Portsmouth takımından John Utaka'yı renklerine bağladı.

NTV Spor 04.01.2011 - 14:20
John Utaka Konyaspor'da

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, anlaşmaya vardıkları Nijeryalı futbolcu John Utaka'nın yarın Antalya'da kampa katılacağını söyledi.

Karapınar, ikinci yarı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini, yeni transferlerle sezonun ikinci devresinde bambaşka bir Konyaspor izlettirmek istediklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Karapınar, anlaşmaya vardıkları İngiltere Championship takımlarından Portsmouth'ta forma giyen ve son dünya kupasında da Nijerya Milli Takımı ile mücadele eden John Utaka'nın da yarın Antalya'daki kampa katılacağını belirtti.

Fatih Tekke'nin de 10 Ocak'a kadar süre istediğini hatırlatan Karapınar, ''Fatih bize, İstanbul kulüplerinden teklif gelmemesi durumunda ilk tercihinin Konyaspor olacağını söyledi. 10 Ocak'ta kararını açıklayacak'' dedi.

Karapınar, Galatasaray forması giyen Musa Çağıran'ı sezon sonun kadar kiralamak için girişimde bulunduklarını, bu transferi de en kısa sürede sonuçlandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...