"Real'i, Barça'yı ve Beşiktaş'ı konuşuyorlar"

Sansasyonel transferler gerçekleştiren Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören "İspanya artık Real Madrid'i, Barcelona'yı ve Beşiktaş'ı konuşuyor" dedi.

NTV Spor 15.01.2011 - 22:27
"Real'i, Barça'yı ve Beşiktaş'ı konuşuyorlar"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İspanya'da Real Madrid, Barcelona ve Beşiktaş'ın konuşulduğunu söyledi. Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, kuruluşunun 20. yılını Ramada Plaza'da düzenlediği geceyle kutladı.

Geceye Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba, Yıldırım Demirören, eski bakanlardan Hikmet Çetin ile iş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.Yıldırım Demirören salona geldiğinde doğruca Seba'nın yanına giderek onursal başkanın elini sıktı. Seba'nın yaptığı kısa teşekkür konuşması yoğun alkış aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de konuşmasında, "Beşiktaşlılar artık ileriye umutlu, gururlu ve keyifle bakıyor. Beşiktaş artık Avrupa'yı düşünüyor. Atletico Madrid başkanı bugün bana İspanya'da Real Madrid, Barcelona ve Beşiktaş'ın konuşulduğunu söyledi" dedi. Demirören, Beşiktaşlıların artık sadece şampiyonluğu düşünmediğini belirterek, ileriye nasıl gidileceğinin çalışması içinde olduklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...