Schuster istifa etti

Beşiktaş'ta Alman Teknik Direktör Bernd Schuster görevinden istifa etti.

NTV Spor 15.03.2011 - 10:08
Schuster istifa etti

Beşiktaş'a sezon başında Mustafa Denizli'nin yerine teknik direktörlüğe getirilen Alman Bernd Schuster görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. Sezon sonuna kadar ise göreve Tayfur Havutçu getirildi.  

Sezon başında Guti ve Quaresma gibi yıldızları kadrosuna katan, devre arasında ise Hugo Almeida, Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes gibi futbolcuları transfer etmesine karşın 25 maçta 36 puanda kalarak şampiyonluk umudunu başka bahara bırakan Beşiktaş'ta Alman teknik adam takımdan ayrıldı.

Bir dönem Real Madrid'i de çalıştıran Bernd Schuster'in alacaklarından vazgeçtiği ve şu an futbolcularla vedaşlaşmak üzere Ümraniye'de olduğu bildirildi.

Schuster'in sürpriz istifasının ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de zirve için Ümraniye'de buluştular. Buluşmanın ardından Demirören, Schuster ile görüştü ve bu görüşmenin ardından Alman teknik adamın istifasını kabul etti.

ATLETICO MADRİD'E Mİ GİDECEK?
Geçtiğimiz günlerde Bernd Schuster'in avukatı İstanbul'a gelmiş Alman teknik adam avukatının aynı zamanda Güiza ile çalıştığını ve onun işleri için İstanbul'a geldiğini söylemişti. Aradan geçen günlerin ardından Bernd Schuster istifa etti. Tecrübeli teknik adamın adı La Liga'da kötü günler geçiren Atletico Madrid ile anılıyor.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR TAYFUR HAVUTÇU
Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, kulüp binasında yaptığı açıklamada, Bernd Schuster'in istifasının ardından teknik direktörlük görevine Tayfur Havutçu'nun getirildiğini açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...