Joseph Yobo, NTV Spor'a konuştu

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, İstanbul'a dönüşünde sıcağı sıcağına NTV Spor'dan Aykut Yıldırım'a konuştu. Yobo, transferinden, şampiyonluk yarışına, Gökhan Gönül'den, Fenerbahçe'deki kariyerine önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 31.03.2011 - 14:01
Joseph Yobo, NTV Spor'a konuştu

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Yobo, NTV Spor'dan Aykut Yıldırım'a konuştu. İstanbul'a dönüşünde sadece NTV Spor'un karşıladığı Yobo, Fenerbahçe'deki kariyeri, Gökhan Gönül, Nijeryalı efsane futbolculardan Uche hakkında önemli açıklamalar yaptı.

YOBO'DAN SATIR BAŞLARI
-Joseph Yobo, Gökhan Gönül hakkında neler düşünüyor?
-Fenerbahçe'de kalacak mı?
-Sezon sonunda Everton'a dönecek mi?
-Şampiyonluk yarışı için ne dedi?
-Emenike, Fenerbahçe'ye gelecek mi?

NTV Spor'dan Aykut Yıldırım'a konuşan Joseph Yobo, İstanbul'a geldiği anda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yobo'nun açıklamaları:

"BURSASPOR MAÇINA TEK BİR MAÇ OLARAK BAKALIM"
"Bursaspor son derece iyi bir takım, geçen sene şampiyon oldular. Ama bu maça tek bir maç gibi bakmamızda fayda var."

"HER MAÇIMIZI KAZANIYORUZ"
"Ben bugüne kadar şampiyonluk son maça kalacak gibi düşünmedim. Her maçımızı kazanıyoruz. Her maçta elimizden geleni yapıyoruz. Umuyorum sezon sonunda da zirvede yer alacağız. Ama şampiyonluk son haftaya kadar kalsa da bu sefer bırakmayız."

"TRANSFERİMİ AİLEMLE DE KONUŞMAM, TARTIŞMAM LAZIM"
"Şu anda sezon sonuna kadar buradayım. Ailemle de konuşmam lazım. Ama önemli olan ailemle konuşup tartıştıktan sonra karar vermem. Her seçeneğini açık bırakmak istiyorum ama şu anda formasını giydiğim Fenerbahçe için elimden geleni yapıyorum."

"FENERBAHÇE'YE GELİP GELMEYECEĞİNE EMENIKE KARAR VERECEK"
"Emenike benim iyi bir arkadaşım. Karabük'te yaptıkları ortada. Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğinin kararını kendisi verecek. Kendisi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi. Umarım en doğru kararı verecektir. Ben de kendisiyle konuşacağım."

"GÖKHAN GÖNÜL AVRUPA'DA HER TAKIMDA OYNAYABİLİR"
"Gördüğüm kadarıyla Gökhan Gönül Türkiye'deki en iyi kanat oyuncularından biri. İngiltere'de de bana birçok kişi hakkında sorular sormaya başladı. Avrupa'da her takımda oynayabilecek bir futbolcu."

"UCHE'NİN AYAK İZLERİNİ TAKİP EDİYORUM"
"Uche çok büyük bir oyuncuydu. Hem Fenerbahçe hem de Nijerya'nın kaptanıydı. Ben çocukken onu izlerdim. O bir efsaneydi. O Nijerya tarihinin en önemli isimlerinden biri. Ben de onun ayak izlerini takip ederek elimden geleni yapmaya çalışıyorum."

"TARAFTAR UYUM SAĞLAMAMDA ÇOK YARDIMCI OLDU"
"Fenerbahçe taraftarı benim işimi çok kolaylaştırdı. Bana büyük destek verdiler. Uyum sağlamak kolay değil ama taraftarımız sayesinde daha iyi şartlar altında olabildim. Sezon sonuna kadar Fenerbahçe ve taraftarlarımız için elimden geleni yapacağım."

Sayfa Yükleniyor...