"Quaresma olağanüstü oynuyor"

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı deplasmanda 1-0 yendiği maçı NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Dilmen, sezon sonu olmasına rağmen Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma’nın olağanüstü bir performans sergilediğini söyledi.

NTV Spor 11.04.2011 - 23:42
"Quaresma olağanüstü oynuyor"

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yendiği maçı %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen, lige çok iyi başladıktan sonra düşüşe geçen Quaresma'nın son haftalarda olağanüstü bir performans sergilediğini söyledi.

Beşiktaş'ın ligde maçların ikinci yarılarını kötü oynadığını söyleyen Dilmen, “Büyük takımlar şampiyonluk yarışından erken koptuğu zaman, bu tür maçlarda hem fiziksel hem de psikolojik yorgunluk yaşıyor. Bugün de Beşiktaş takımını yorgun gördüm. İlkyarıda farkılı ikinci yarıda farklı bir Beşiktaş vardı. Bu yorgunluk Beşiktaş'ın ligdeki konumundan dolayı olabilir, doğaldır” dedi.

Quaresma'nın son birkaç haftadır futbol oynamak için çok istekli olduğunu belirten Dilmen, “Quaresma birkaç haftadır olağanüstü bir performans sergiliyor. Arzusu müthiş, zaten yetenekli bir oyuncu. Lige müthiş başlayan Quaresma ligin ortalarına doğru biraz sallandı, sezon sonunda doğru bir daha çıkışa geçti” şeklinde konuştu.

Guti'nin kafa olarak bittiğinin altını çizen Dilmen, “Ben Guti'nin en azından bu yıl için kafa olarak bittiğini düşünüyorum. Uzun vadede de Beşiktaş'ta kalacağını sanmıyorum. İnşallah kalır ayrı konu ama, kalacağını düşünmüyorum” dedi.

Sayfa Yükleniyor...