Galatasaray, Terim ile Elmander'i borsaya bildirdi

Galatasaray taraftarları, futbol takımında yeni teknik direktörlerinin kim olduğunu tarih 19.05'i gösterdiğinde saat 20:45'te canlı yayınla NTV Spor ekranlarından öğrendi. Ünal Aysal'ın NTV Spor ekranlarında açıkladığı Fatih Terim ile Elmander anlaşmaları, 19 Mayıs resmi tatil olduğu için 20 Mayıs Cuma sabahı ilk iş olarak borsaya bildirildi.

NTV Spor 20.05.2011 - 09:06
Galatasaray, Terim ile Elmander'i borsaya bildirdi

Galatasaray'ın çiçeği burnunda  başkanı başkanı Ünal Aysal, NTV Spor'da katıldığı %100 Futbol'da sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörünü ve golcü transferini açıkladı. Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'a açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Fatih Terim'i ilk kez NTV Spor ekranlarından duyururken, İsveçli forvet Elmander'in müjdesini de verdi.

ÜNAY AYSAL'IN NTV Spor'A YAPTIĞI AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY'DA 3'ÜNCÜ FATİH TERİM DÖNEMİ

19 Mayıs resmi tatil olduğu için borsa kapalı olurken, Galatasaray'ın, yeni transferleri resmi olarak ilk kez NTV Spor ekranlarında açıklandı ve sarı kırmızılı takım, 20 Mayıs Cuma sabahı ilk iş olarak Fatih Terim ve Elmander ile anlaştıklarını borsaya bildirdi.

FATİH TERİM VE ELMANDER BORSADA
Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ile anlaşmasını İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen yazıda, ''Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için Sn. Fatih Terim ile prensipte anlaşma sağlanmış olup, nihai anlaşma sağlandığında kamuoyu bilgilendirilecektir'' denildi.

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'ta forma giyen İsveçli futbolcu Johan Elmander ile de anlaştığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen yazıda, ''Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlama sağlanmış olup, nihai anlaşma imzalandığında kamuoyu bilgilendirilecektir'' denildi.

ELMANDER'İN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KISACA ELMANDER - ELMANDER KİMDİR? İÇİN TIKLAYIN
27 Mayıs 1981 doğumlu olan 29 yaşındaki Elmander, 1.88 boyunda. İsveçli futbolcu milli takımında 52 maçta 14 gole imza attı. 2008-2011 arasında Premier Lig'de Bolton forması giyen Elmander, 91 lig maçında 18 gole imza attı.

Sayfa Yükleniyor...