Beşiktaş, Egemen transferini açıkladı

Beşiktaş, Trabzonsporlu futbolcu Egemen Korkmaz ile 4 yıllığına anlaştığını İMKB'ye bildirdi. Beşiktaş dün de borsaya Rapid Wien'den Veli Kavlak'ı bildirmişti.

NTV Spor 24.05.2011 - 15:30
Beşiktaş, Egemen transferini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'i 5. sırada bitirip Avrupa Kupası yolunu aldığı Türkiye Kupası'yla açan Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Rapid Wien'den Veli Kavlak ile görüştüğünü  borsaya bildiren Beşiktaş şimdi de Trabzonsporlu Egemen Korkmaz ile 4 yıllığına anlaştığını İMKB'ye bildirdi.

Tecrübeli oyuncunun kulüpten yıllık 1 milyon 100 bin Euro ve maç başına 25 bin Euro alacağı açıklandı.

Beşiktaş daha önce bonservisi Valencia'da bulunan Manuel Fernandes'i transfer etmek için yapılan görüşmeleri borsaya bildirmişti.

NTV Spor, 2 Mayıs tarihinde Beşiktaş'ın Egemen transferini bu şekilde duyurmuştu. TIKLAYIN

İSTİKRAR ABİDESİ
Trabzonspor'dan transfer edilen tecrübeli oyuncu, oynadığı takımlarda düzenli forma giyerek istikrarını ortaya koydu. Profesyonel kariyerine Kartalspor'da başlayan Egemen, daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'daki futboluyla dikkatleri üzerine çeken yeni transfer, 2008-09 sezonunda Trabzonspor'un kadrosuna dahil oldu.

Bordo-mavili ekipte 3 sezon geçiren Egemen, özellikle şampiyonluk mücadelesi veren takımının bu sezonki istikrarlı ve başarılı futbolunda katkı yapan oyunculardan biri oldu.

Egemen, takımıyla Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 25 karşılaşmaya çıktı, 2 kez de gol sevinci yaşadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon 1 kez forma giyen Egemen Korkmaz, savunmadaki başarılı oyunuyla göz doldurdu.

Beşiktaş'ın yeni transferi, sezon başında ise eski takımıyla TFF Süper Kupa sevinci yaşadı. Egemen, Süper Kupa'da Bursaspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyette 90 dakika sahada kaldı.

177 LİG MAÇINA ÇIKTI
Egemen Korkmaz, kariyeri boyunca 177 lig karşılaşmasında görev aldı.

Bursaspor ve Trabzonspor formalarıyla ligde forma şansı bulan 29 yaşındaki oyuncu, 177 lig mücadelesinde 8 gol sevinci yaşadı.

Tecrübeli futbolcu, özellikle geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Siyah-beyazlı takımın 4 yıllığına anlaştığı Egemen, bugüne dek 23 Türkiye Kupası karşılaşmasında sahada yer aldı, bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...