Minev Medical Park Antalyaspor'da

Medical Park Antalyaspor, Levski Sofya'nın sol beki Veselin Minev'i transfer etti.

NTV Spor 30.05.2011 - 12:20
Minev Medical Park Antalyaspor'da

DEVRİM ÇETİN - Medical Park Antalyaspor, Levski Sofya'nın sol beki Veselin Minev'i transfer etti.

Geçtiğimiz sezon sol bekte Yenal Tuncer ve İlkem Özkaynak'ı kullanan Akdeniz temsilcisi, Yenal Tuncer'in Bursaspor'a dönmesi ve İlkem'in de yeterli performansa ulaşamaması nedeniyle bu transferi yaptığı öğrenildi.

Veselin Minev'in Antalyaspor'da 14 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Minev, son 2 yıldır Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde ve ayrıca Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen ve Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreniyle Vaselin Minev, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmzanın ardından Antalyaspor forması giyerek gazetecilere poz veren Minev, 5 yıldır Levski Sofya takımında sol bek olarak görev yaptığını ve Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giydiğini söyledi. Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Minev, Türkiye liginin çok güçlü olduğunu vurguladı. Bir kaç takımdan teklif gelmesine rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini anlatan Minev, "Türkiye liginin kalitesi ve Antalyaspor gibi büyük bir kulüpten teklif geldiği için burayı tercih ettim. Bulgaristan'da gösterdiğim performansı devam ettirmem halinde futbolseverleri memnun edeceğimi ve burada kalıcı olacağımı düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu da, ihtiyaçları olan bir mevkiye önemli bir transfer yaptıklarını ifade etti. Minev'in Antalyaspor'a güç katacağını vurgulayan Akıncıoğlu, "Minev'e başarılar diliyorum. Umarım iki taraf için de hayırlı olur" diye konuştu.

GÖRÜŞMELER VAR
Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile sözleşme yenilediklerini, Bucasporlu Musa Aydın ve Eskişehirsporlu Doğa ile anlaştıklarını hatırlatan Özdilek, Bursasporlu Ali Tandoğan ile küçük pürüzler kaldığını ve bir kaç gün içerisinde anlaşmayı imzalamayı beklediğini kaydetti. Bir kaç hafta içinde transfer çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini anlatan Akıncıoğlu, "Yurt içi ve yurtdışından görüştüğümüz oyuncular var. İmkanlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda transferler sürecek" dedi.

Galatasaray'ın Necati ile görüşmek için kendisinden izin istediğini belirten Akıncıoğlu, ancak bu konuyla ilgili henüz bir gelişme olmadığını kaydetti. Akıncıoğlu, Antalya'nın stat sorununa da değinerek 12 Haziran genel seçimlerinin ardından statla ilgili yeni gelişmelerin ortaya çıkacağını tahmin ettiğini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...