Beşiktaş, Sidnei'yi renklerine bağladı

Beşiktaş, yabancı stoperini Portekiz'de buldu. Siyah beyazlılar, Benfica'nın genç Brezilyalısı Sidnei ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

NTV Spor 02.06.2011 - 15:29
Beşiktaş, Sidnei'yi renklerine bağladı

Beşiktaş, yabancı stoperini Portekiz'de buldu. Siyah beyazlılar, Benfica'nın genç Brezilyalısı Sidnei ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm'ün bonservisi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlayamayan siyah beyazlılar, defans hattını Benfica'nın genç stoperi Sidnei ile güçlendirdi.

2008 yılında Brezilya'nın Internacional takımından Benfica'ya transfer olan genç oyuncu, oynadığı futbolla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Brezilyalı olyuncu gelecek sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

21 yaşındaki oyuncu, satın alma opsiyonuyla kiralandı. Sidnei, bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 3 gol atmıştı.

Brezilya ekibi Internacional'in alt yapısından yetişen ve 2007 Güney Amerika Süper Kupası'nı kazanan Internacional'in bir parçası olan Sidnei, 2009-10'da Benfica ile lig şampiyonluğu ve 2008-09, 2009-10 ile 2010-11'de yine Benfica ile Portekiz Lig Kupası'nı kazandı.

SIDNEI BEŞİKTAŞ'TA
Beşiktaş Kulübü, Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Sidnei Rechel Da Silva Junior'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, Sidnei'nin kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:
''Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda Benfica Kulübü'yle, sezon sonunda transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak, futbolcu 2011-2012 sezonu sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında kulübüne 200.000 euro ödenecektir.''

Sayfa Yükleniyor...