Beşiktaş'ta hedef Bebe

Forvet hattına yabancı oyuncu transfer etme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın genç Portekizlisi Bebe lakaplı Tiago Manuel Dias'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

NTV Spor 10.06.2011 - 14:55
Beşiktaş'ta hedef Bebe

Beşiktaş golcü transferinde Ada'ya yöneldi. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın genç golcüsü Bebe'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Diego Forlan ve Diego Costa transferlerini beklemeye alan Beşiktaş yönetimi, rotasını genç bir futbolcuya çevirdi.

İlk yabancı transferini Benfica'dan Sidnei'yi kiralayarak gerçekleştiren Beşiktaş, golcü transferini de genç bir futbolcudan yana kullanmak istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler bu doğrultuda
Manchester'ın United'ın Portekizli futbolcusu Tiago Manuel Dias'ı gündemine aldı. Bebe lakaplı Portekizli golcü için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Manchester United'ın geçen sezon Guimaraes'ten 9 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon 7 kez forma şansı buldu. Şampiyonlar ligi'nde Bursaspor'a karşı oynanan maçta da görev alan Bebe, Manchester United'ın 3-0 kazandığı maçta bir de gol kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...