Adrian Mierzejewski Trabzonspor'da

Trabzonspor, Polonia Warszawa takımının orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

NTV Spor 16.06.2011 - 13:27
Adrian Mierzejewski Trabzonspor'da

Kadrosundan Egemen, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Jaja gibi isimleri kaybeden, Sevilla'nın Fildişi Sahilli oyuncusu Zokora, Bucaspor'dan Sercan Kaya ve Bursaspor'dan Eren Albayrak'ı kadrosuna dahil eden Trabzonspor, Polonia Warszawa'nın orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile anlaşmaya vardı.

2008 yılından itibaren ülkesinin Polonia Warszawa takımının formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, oynadığı 69 maçta rakip filelere 11 gol kaydetti.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

DÖRDÜNCÜ POLONYALI
Trabzonspor'un Polonya'da ön protokol yaptığı Adrian Mierzejewski, bordo-mavili takımın mevcut kadrosundaki 4. Polonyalı oyuncu olacak.

Geçen sezon başında Wisla Krakow'dan savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki'yi, devre arasında da yine aynı takımdan forvet Pawel ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek kardeşleri transfer eden bordo-mavililer, Adrian Mierzejewski'yi de alarak bir başka Polonyalı oyuncu ile anlaşma sağladı.

Polonia Varşova Takımının 25 yaşında ileriye dönük orta alan oyuncusunun transferi ile birlikte gelecek sezon takımda 4 Polonyalı oyuncu forma giyecek.

Sayfa Yükleniyor...