Tomas Ujfalusi'den iki yıllık imza

Galatasaray'ın Atletico Madrid'den kadrosuna dahil ettiği Çek stoper Tomas Ujfalusi, kendisini iki yıllığına sarı kırmızılı takıma bağlayan imzayı attı.

NTV Spor 20.06.2011 - 09:43
Tomas Ujfalusi'den iki yıllık imza

Galatasaray, prensipte anlaştığı Atletico Madrid'in savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi ile sözleşme imzaladı.

İstanbul'a dün gelen ve bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Ujfalusi, daha sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

SÖZLEŞME DETAYLARI
Tomas Ujfalusi iki yıllık sözleşmeye imzaladı. Sarı kırmızılı ekip Çek futbolcunun bonservisi için Atletico Madrid'e 2 milyon euro ödeyecek. Galatasaray, Çek futbolcuya sezon başına 2 milyon 200 bin euro garanti verecek ve Ujfalusi maç başına 15 bin euro alacak.

REYES SALI GÜNÜ İSTANBUL'DA
Sarı-kırmızılılarda, gözler şimdi de Jose Antonio Reyes'e çevrildi. Galatasaray ile her konuda anlaşan İspanyol yıldızın Salı günü İstanbul'da olması bekleniyor. Tesisleri gezecek ve sağlık kontrolünden geçecek Reyes, daha sonra 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

FORLAN'DA YENİ GELİŞME HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN
Bu arada Forlan transferinde ise yeni bir gelişme yaşandı. Başta Marca ve As gazetesi olmak üzere İspanyol medyasında yer alan haberlerde, Forlan'ın "Atletıco madrid ile 2 yıllık sözleşmem var. kulübümde ve Madrid'de mutluyum" sözlerine yer verildi.

Sayfa Yükleniyor...