Samsunspor'da Lazar tamam, sıra Bahai'de

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, Türkiye’ye geldi.

NTV Spor 28.06.2011 - 12:34
Samsunspor'da Lazar tamam, sıra Bahai'de

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, bugün havaalanında taraftarlar tarafından karşılanarak omuzlara alındı.

Macaristan Ligi şampiyonu Videoton takımınında oynayan Pal Lazar'ın sağlık kontrollerinin yapılacağı, daha sonra da 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Macaristan Milli Takımı'nın 5 kez formasını giyen Pal Lazar, havaalanında, "Buraya başarılı olmak için geldim" dedi.

SIRA BREZİLYALI STOPERDE
Diğer taraftan Samsunspor yönetimi Hollanda ligi takımlarından Feyenord'un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi Andre Luiz Bahai ile de her konuda anlaşmaya vardı. B:rezilyalı stoperin önümüzdeki günlerde Samsun'a geleceği bildirildi.

Öte yandan daha önce anlaşmaya varılan Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'in transferi zora girdi. Futbolcuyla her konuda anlaşan yönetim, Uruguaylı yıldızın eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi üzerine başka arayışlara girdi. Arevalo Rios'le de temaslarına devam edip eşini ikna etmeye çalışan yönetimin, diğer alternatifler üzerinde de durduğu öğrenildi.

KOMBİNE BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da 2011-2012 futbol sezonu için kombine ve tek maçlık bilet fiyatları belirlendi.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz başkanlığında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre, kombine kart fiyatları kale arkası 150, Maraton 300, VIP-A bin 500, VIP-B 750 TL olarak belirlendi. Tek maç bilet fiyatları ise 10 ila 100 TL arasında tutuldu.

Yönetim kurulu toplantısında ayrıca, kale arkası ve maraton kart fiyatlarında kadınlara, öğrenci ve taraftar gruplarına yüzde 50 indirim yapılması da kararlaştırıldı.

Bu arada, kombine kart sahibi olmak isteyenlerin, Sporda Şiddet Yasası gereği kimlik fotokopisi ve iki fotoğrafla kulübe şahsen başvurmaları istendi.

Bilet satış noktalarının ise daha sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Samsunspor Başkanı Yılmaz, taraftarlara kombine bilet alarak takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-beyazlıların antrenmanı 1 saat 40 dakika sürdü.

Teknik Direktör Vladimir Petkoviç ve yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Isınma hareketlerinin ardından oyuncuların top çalışması ve Doğu Park ile Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan düz koşu ile devam eden antrenman açma, germe hareketleri ile sona erdi.

Antrenmana sağlık kontrolünde olan oyuncular katılmadı.

Sayfa Yükleniyor...