Muslera ve Fabiano ile görüşmelere başlandı

Galatasaray, Arnavut futbolcusu Lorik Cana ve Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'nın takasında konusunda Lazio ile anlaşmaya vardı. Fernando Muslera ve Luis Fabiano için görüşmelere başlandığı Borsa'ya bildirildi.

NTV Spor 01.07.2011 - 13:19
Muslera ve Fabiano ile görüşmelere başlandı

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen kaleci transferinde sarı-kırmızılı takım mutlu sona ulaşmak üzere. Ayrıca Galatasaray, Brezilyalı golcü Luis Fabiano için de kulübü Sao Paulo ile anlaşmaya vardı.

İtalya'nın Lazio kulübünün ısrarla istediği Lorik Cana ile Galatasaray'ın bu kulüpten istediği kaleci Fernando Muslera'nın takası konusunda her iki kulüp de anlaşmaya vardı. Lorik Cana'nın menajeri ve Galatasaraylı yönetici Ali Gürsoy son prosedürleri halletmek için Roma'ya gitti.

Galatasaray Kulübü'nün Borsa'ya bildirdiği açıklamada, "Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Akşam saatlerinde Sao Paulo'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklama kafaları karıştırdı. Luis Fabiano'nun transferi konusunda kendileri ile hiçbir kulübün temasa geçmediğini belirten Brezilya ekibi, Fabiano'nun sözleşmeli oyuncuları olduğunu ve kendilerinin haberi olmadan oyuncuyla görüşülmesinin doğru olmadığını açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...