Celustka resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Slavia Prag'dan Ondrej Celustka ile 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

NTV Spor 08.07.2011 - 12:41
Celustka resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından Ondrej Celustka ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu transferin gerçekleşmesi için Çek Cumhuriyeti'ne giden kulüp yöneticisi Tuncay Bekiroğlu'nun, oyuncunun gerek kulübü gerekse de kendisiyle her türlü anlaşmayı sağladığı belirtildi.

Açıklamada, karşılıklı anlaşmaların ardından genç oyuncunun ülkesinde kendisini Trabzonspor'a bağlayan mukaveleye imza attığı ifade edilerek, "Yapılan programa göre bugün saat 15.30 dolaylarında İstanbul'da olması planlanan Celustka, sağlık kontrolünün ardından yarın Hollanda kampına katılacak" denildi.

CELUSTKA'NIN BONSERVİSİ 1 MLİYON EURO
Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımından transfer ederek 5 yıllık anlaşma sağladığı Ondrej Celustka için 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 22 yaşındaki genç futbolcu, 5 sezonda 1 milyon 725 bin euro garanti ücret ile maç başı ödemesi alacak.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına ve Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan açıklamaya göre, futbolcunun transferi konusunda Slavia Prag ile anlaşma sağlandığı belirtilerek, buna göre kulübe oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon euro ödeneceği belirtildi.

Açıklamada, 5 yıllık anlaşma sağlanan futbolcuya 2011-2012 sezonu için 325 bin euro garanti ücret, maç başı ise 2 bin 605 euro ödeme yapılacağı kaydedildi.

Çek futbolcu, 2012-2013 sezonundan itibaren her yıl için 350 bin euro garanti ücret ve 3 bin 125 euro maç başı ödeme alacak.

Sayfa Yükleniyor...