Beşiktaş'tan Mourinho açıklaması: "Gelmeyi kabul etti"

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini ve Portekizli çalıştırıcı siyah beyazlılara yeşil ışık yaktığını söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.05.2024 - 21:26
Son Güncelleme: 18.05.2024 - 22:17
Beşiktaş'tan Mourinho açıklaması: "Gelmeyi kabul etti"

Teknik direktör arayışlarını sürdüren , ile görüşmeye başladı.

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcı ile 1 ay önce yüzyüze görüştüklerini söyledi. Mourinho görüşmenin ardından Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Hüseyin Yücel önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile yeniden bir araya gelecek.

HÜSEYİN YÜCEL'İN MOURINHO AÇIKLAMASI

"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz."

📈 TRENDYOL  PUAN DURUMU 📈

"JOSE MOURINHO İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez de Jose Mourinho'ya dair konuştu.

Onur Göçmez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Jose Mourinho ve sosyal medyada ismi geçen hocalarla da görüşüyoruz. Sürekli görüşüyoruz. Bizim kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimiz var. Buna uygun her hocayla görüşürüz. Beşiktaş ile alakalı her isim gündemdir. Herkes gelmek ister." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...