Arda Turan Atletico Madrid'de

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan Atletico Madrid'e transfer oldu. Arda Turan, Atletico Madrid ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Arda'nın Milli Takımın Estonya ile yapacağı maçın ardından İspanya'ya giderek imza atması bekleniyor.

NTV Spor 09.08.2011 - 19:24
Arda Turan Atletico Madrid'de

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan Atletico Madrid'e transfer oldu.

Genç yıldız, Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı. Atletico Madrid, Arda için 12 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. Arda, Madrid ekibinden yıllık 2.5 milyon euro ücret alacak ve dört yıllık sözleşme imzalayacak.

Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapılacak.

Arda'nın Milli Takımın Estonya ile yapacağı maçın ardından İspanya'ya giderek imza atması bekleniyor.

Galatasaray, Arda Turan transferini borsaya bildirdi. Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmesi halinde öncelik Galatasaray'da olacak.

ATLETICO MADRID AÇIKLAMA
İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü, Arda Turan'ın transferinde tam anlaşma sağlandığını bildirdi.
        
Atletico Madrid Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Arda Turan'ın transferini taraftarlarına duyurdu. Açıklamada, ''Atletico ve Galatasaray, Arda'nın kırmızı-beyazlı kulübe transferini bitirdiler. Osmanlı takımının kaptanı ve Türk futbolunun en büyük referanslarından biri olan Arda, gelecek perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek taraftarına veda edecek ve akşam saatlerinde Madrid'e hareket edecek'' denildi.
        
Arda'nın cuma sabahı doktor kontrolünden geçeceği ve 16 Ağustos'ta da Atletico Madrid'in yeni transferi olarak tanıtılacağı bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...