Trabzonspor Volkan Şen'i renklerine bağladı

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Trabzonspor, Bursaspor'dan Volkan Şen'i 3.6 milyon euro karşılığında 4 yıllığına renklerine bağladı. Şen, Trabzonspor'dan 1.1 milyon euro garanti ve 10 bin euro da maç başına ücret alacak.

NTV Spor 27.08.2011 - 13:22
Trabzonspor Volkan Şen'i renklerine bağladı

Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne alınması kararının ardından bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kararın ardından yurt içinde ve yurt dışında tekrar arayışlara başlayan Karadeniz ekibi, takıma yararlı oyuncular katarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı amaçlıyor.

VOLKAN ŞEN TRANSFERİ TAMAMLANDI
Bursaspor'da gözden çıkarılan Volkan Şen ile bir süredir ilgilenen Trabzonspor, bu transferde mutlu sona ulaştı. Volkan Şen'i 4 yıllığına transfer eden Bordo Mavili ekip, bu transfer için Bursaspor'a 3.6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Orta sahada görev yapan Volkan Şen, Trabzonspor'dan 1.1 milyon euro garanti parar ve maç başına da 10 bin euro ücret alacak.

KISACA VOLKAN ŞEN
1987 Bursa doğumlu olan Volkan Şen, bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 3 maçta forma giydi. Şen, geçen sezon 27 lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası maçında oynadı, bu maçlarda 2 gole imza attı.

Volkan Şen, Bursaspor'un iki sezon önce şampiyonluğa ulaştığı 2009-2010 döneminde 27 lig maçında 6 gol kaydetmişti.

Sayfa Yükleniyor...