Andre Santos Arsenal'de

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Andre Santos için Arsenal ile anlaştığını açıkladı. Andre Santos, İngiliz Kulübü ile sözleşme imzalamak için sabah saatlerinde Londra'ya gitti.

NTV Spor 29.08.2011 - 22:22
Andre Santos Arsenal'de

Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Sarı-lacivertli takımdan ayrılan son isim Andre Santos oldu. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun transferi için Arsenal ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında yer almasının ardından önce Nijeryalı Emanuel Emenike, Rusya'nın Spartak Moskova takımına gitti. Uruguaylı Diego Lugano'da  sarı-lacivertliler'e veda ederek, Paris Saint Germain'in yolunu tutu.

Fenerbahçe yönetimi son olarak Andre Sansot'u da Arsenal'e gönderiyor. Sarı-lacivertliler'in, Brezilyalı futbolcu için İngiliz kulübü ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı bildirildi.

ANDRE SANTOS LONDRA'YA GİTTİ
Andre Santos, Arsenal ile sözleşme imzalamak üzere İngiltere'ye gitti.

Sarı-lacivertli ekibin, dün gece geç saatlerde yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirmesinin ardından oyuncu, bu sabah saatlerinde Londra'ya uçtu.

Brezilyalı oyuncunun, İngiltere'de sözleşme imzaladıktan sonra vedalaşmak için Türkiye'ye yeniden gelecek.

Sayfa Yükleniyor...