Bursaspor imza şov yapacak

Kadrosunda köklü değişiklikler yapan Bursaspor, pazartesi günü imza şov yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, anlaşmaya vardığı Hoffenheim'in golcüsü Prince Tagoe'nin yanı sıra Adem Koçak ve Basser'e de basın önünde sözleşme imzalatacak.

NTV Spor 01.09.2011 - 00:52
Bursaspor imza şov yapacak

DEVRİM ÇETİN - Yeni sezon öncesi kadrosunda köklü değişiklikler yapan Bursaspor, pazartesi günü imza şov yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, transferini bitirdiği Prince Tagoe'nin yanı sıra Adem Koçak ve Cheritien Basser'e de sözleşme imzalatacak.

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'in golcü oyuncusu Ganalı Prince Tagoe transferini bitiren Bursaspor, bu oyuncuyu cumartesi günü Türkiye'ye getiriyor. Alman ekibi Hoffenheim, bu transferi resmi internet sitesinden de doğruladı.

Tagoe ile pazartesi günü sözleşme imzalayacak olan yeşil-beyazlılar, Ankaragücü'nün Brezilyalı oyuncusu Tita ile görüşmelerini ise sürdürüyor. Bu oyuncunun transferini de büyük ölçüde bitiren Bursaspor, Brezilyalı oyuncuya da pazartesi resmi imza attırmanın planlarını yapıyor.

Bursaspor, Tagoe ve Tita'nın yanı sıra Adem Koçak ile Basser'i de basın mensuplarının karşısına çıkarıp, imza şov yapmak istiyor.

Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Volkan Şen'i Trabzonspor'a, İbrahim Kaş'ı Mersin İdman Yurdu'na gönderen Bursaspor, Sercan Yıldırım'ı da kendisine kulüp bulması için kadro dışı bırakmıştı.

BURSASPOR MEHMET GÜVEN'İ İSTİYOR
Bursaspor'un, Manisaspor'dan Mehmet GÜven'i transfer etmek için girişim başlattığı öğrenildi.
        
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda harekete geçen yeşil-beyazlı yönetim, başarılı orta saha oyuncusu ve kulübü Manisaspor ile görüşmelere başladı.
        
Görüşmelerin olumlu geçtiği, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Mehmet Güven'in Bursaspor formasını giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...