Mert Hakan Yandaş: "Şampiyonluk kutlatmadık; senaryoyu bozduk"

Fenerbahçe oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray deplasmanındaki galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Mert Hakan açıklamasında; "Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık, daha doğrusu senaryoyu bozduk. Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 19.05.2024 - 21:32
Son Güncelleme: 20.05.2024 - 00:18
Mert Hakan Yandaş: "Şampiyonluk kutlatmadık; senaryoyu bozduk"

, 'de sahasında 'yi konuk etti. Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı. 

Maçın ardından Fenerbahçe oyuncusu açıklamalarda bulundu. 

Mert Hakan açıklamasında; "Başkanımız devre arasında aradı ve inanılmaz bir motivasyon konuşması yaptı. 10 kişi olmamıza rağmen onları kesin olarak yeneceğimizi biliyorduk. Videolar çıkıyor zaten, ne kadar emin olduğumuzu o videoda da göreceksiniz. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık, daha doğrusu senaryoyu bozduk. Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik. 10 kişi bile onlardan daha iyi takım olduğumuz için olmadı, kazanamadılar." dedi.  

MERT HAKAN YANDAŞ: "BANA YİNE SALDIRANLAR OLACAK"

Mert Hakan sözlerinin devamında; "İnanılmaz bir oyun oynadık, inanılmaz karakter gösterdik. Ben bu takımla gurur duyuyorum. 4 yıldır olduğu gibi yine bana saldıracaklar. Bizim tarafımızdan bunu satın alanlar olacak. Üzerimize gelecekler. Ben burada olurum olmam hiç önemli değil. Fenerbahçe birlik olmadığı sürece başarması imkansız. Yaşananları görüyorsunuz." açıklamasında bulundu. 

Maçtan sonra galibiyet sevincini paylaşmak için tribünlerde bulunan taraftarlarının yanına gitmek istediklerini ancak izin verilmediğini aktaran Mert Hakan Yandaş, "Normalde taraftarlarımızın yanına gitmemiz lazım. Engel olmaya çalışıyorlar. Ancak bugün galibiyete nasıl engel olamadılarsa buna da engel olamayacaklar. Samandıra'da onlarla buluşacağız." şeklinde görüş belirtti.

SORUYA TEPKİ GÖSTERDİ: "BENİ PES ETTİREMEDİNİZ" 

Yöneltilen bir soru üzerine bir basın mensubuna yanıt veren sarı-lacivertli futbolcu, "Sizin medyanızı tebrik ediyorum. İnanılmaz organizesiniz. Bu işleri çok iyi yapıyorsunuz. Beni pes ettiremediniz. Asla pes etmeyeceğim. Bugünkü senaryoyu çok iyi yapıyorsunuz. Maalesef bizim eski futbolcularımız ve camiamız bunu satın aldığı için çok iyi yapıyorsunuz. Ancak böyle karakterli bir takım olduğunda buradaki bütün organizasyonu bozmak zorunda kalıyorsunuz. Takım arkadaşlarımızla ve camiamızla gurur duyuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...