Sercan Yıldırım resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda yeşil-beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, yıldız futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

NTV Spor 05.09.2011 - 11:59
Sercan Yıldırım resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Sercan Yıldırım için Bursaspor ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Sercan Yıldırım 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Sarı-kırmızılı ekip Bursaspor'a 3 milyon euro ve Musa Çağıran'ı verecek.

İki takım arasında uzun süredir devam eden pazarlıklar sonuç verdi ve Sercan Yıldırım bonservisiyle birlikte sarı-kırmızılı takımın oyuncusu oldu.

Sercan, Bursaspor ile Galatasaray'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığını, gelecek sezon sarı-kırmızılı kulübün başarısı için ter dökeceğini söyledi.

SERCAN: ANLAŞMA SAĞLANDI, HAYIRLI OLSUN
Resmi sözleşme imzalamadan açıklama yapmak istemediğini ifade eden Sercan, "Anlaşma sağlandı, hayırlı olsun" dedi.

Bursaspor yönetimi, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Anderlecht ile Bursa'da oynanan ve 2-1 kaybedilen maçın ardından, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda, Volkan Şen ve İbrahim Kaş ile birlikte Sercan Yıldırım'dan da kendisine kulüp bulmasını istemişti.

Sercan ile birlikte yeşil-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Volkan Şen, daha önce Trabzonspor ile anlaşmıştı.

ÜNAL AYSAL: EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ
Aysal, Sercan'ın Galatasaray'da ufkunun daha geniş olabileceği ve ileriye dönük kendisini daha iyi hazırlayabileceği konusunda mutabık kaldıklarını anlatarak, ''Bugün bu konuda el sıkıştık. İki camiaya da hayırlı olsun. Özellikle Sercan'a hayırlı olsun, Türk seyircisi kendisinden çok şey bekliyor. Hem Busasporlu hem de Galatasaraylı seyirciler kendisini bundan sonra daha başarılı görmek istiyor. Kendisine olan güvenimizi tazeliyoruz'' ifadelerini kullandı.
        
Sercan'ı ilk defa A Milli Takım'a teknik direktörleri Fatih Terim'in seçtiğini hatırlatan Aysal, ''Fatih hocaya danıştık, bu oyuncuyu değerlendirebileceğini söylemişti. Fatih hocaya güveniyoruz, Sercan'a da güveniyoruz. Tahmin ediyorum, ekibimizin bir eksiği böylece tamamlanmış oldu. Artık bundan sonra başarıları izlemeye devam edeceğiz. Bizim yönümüzden görev yapılmıştır, tamamlanmıştır. Bundan sonrası hem teknik direktörümüze hem de Sercan'a kalmış'' dedi.
        
Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımda transfer bitmediğini de dile getirerek, ''Transferin tamamlandığını söyleyemeyiz. Her zaman eksikliklerimiz çıkıyor, onları tamamlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde bir ara transfer sezonu var. Eksikliklerimizi sürekli tamamlayacağız. Seyircilerimize keyifli bir maç izleme zevkini devamlı vermek istiyoruz. Bu iş yarım olmuyor. Ya doğru dürüst bir temaşa olayını vermeniz lazım ya da hiç sahaya çıkmamanız lazım'' değerlendirmesinde bulundu.
        
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de yapıcı yaklaşımından dolayı İbrahim Yazıcı'ya teşekkür ederek, ''Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray bir ortaklık eyleminin içine girdi. Bu Türk futbolunda bir ilk olacak ve eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı yeniden kazanacak'' dedi.
        
Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı ise Sercan gibi bir futbolcuyu tekrar Türk futboluna kazandırma açısından iyi kararlar aldıklarını dile getirerek, ''Değişik bir transfer sistemi yaptık ama iyi bir şey oldu'' ifadesini kullandı.
        

Sayfa Yükleniyor...