Sivas'ta kardeş payı

Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor ile Kayserispor, Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma Eneramo ve Troisi’nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

NTV Spor 02.02.2012 - 19:50
Sivas'ta kardeş payı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor ile karşılaştı.

Sivasspor ile Kayserispor, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma Eneramo ve Troisi'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Sivasspor puanını 38'e çıkarırken, Kayserispor da 33 puana yükseldi. 

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Sivasspor oldu. Kayserispor kalesine etkili gelen ev sahibi takım, net pozisyonlar üretmesine rağmen skoru değiştirmeyi başaramadı. Kayserispor ise kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede pozisyon üretti ama son vuruşlarda başarılı olamadı. İlk yarıda gol sesi çıkmazken takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya Sivasspor fırtına gibi girdi. Karşılaşmanın 46. dakikasında  sahneye çıkan Eneramo, kaleci Navarro'yu mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Kayserispor daha fazla ileri çıkmaya başladı. Sivasspor savunmasına zor anlar yaşatan Kayserispor, aradığı golü 65. dakikada Troisi ile buldu. Troisi kaydettiği golle skora 1-1 eşitlik getirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, karşılaşma da 1-1 eşitlikle sona erdi.

SİVASSPOR: 1 - KAYSERİSPOR: 1
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Suat Arslanboğa, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu
Sivasspor: Nihat Şahin, Ziya Erdal, Mehmet Nas (Dk. 70 Milan Cerny), Kadir, Grosicki, Uğur Kavuk, Erman (Dk. 90 Tomas Rada), Eneramo, Murat Akça, Ricardo Suarez (Dk. 74 Cihan Özkara), Jan Rajnoch
Kayserispor: Nicolas Navarro, Hasan Ali Kaldırım, Eren Güngör, Zurap Khızanıshvili, James Troisi, Abdullah Durak, Critsian Riveros Nunes, Emir Kujoviç, Sefa Yılmaz (Dk. 90 Gökhan Ünal), Furkan Özçal (Dk. 83 Okay), Peter Pekarik
Goller: Dk. 46 Eneramo (Sivasspor), Dk. 65 James Troisi (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Zurap Khızanıshvili, Dk. 73 Navarro, Dk. 87 Abdullah Durak (Kayserispor), Dk. 61 Ricardo Suarez, Dk. 71 Milan Cerny, Dk. 84 Murat Akça, Dk. 89 Uğur Kavuk (Sivasspor)

Sayfa Yükleniyor...