"Beşiktaş taraftarı istediği için bu yola giriyorum"

Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde Serdal Adalı, başkanlığa aday olacağını açıkladı. NTV SPOR'a konuşan Adalı, siyah beyazlı taraftarlar istediği için bu yola girdiğini söyledi.

NTV Spor 08.03.2012 - 15:08
"Beşiktaş taraftarı istediği için bu yola giriyorum"

Beşiktaş cephesinde başkanlık seçimlerinde sıcak gelişmek yaşanıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid - Beşiktaş karşılaşmasını izlemek için Madrid'de bulunan Serdal Adalı, NTV SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

"HÜSNÜ BEY İLE ÇALIŞIYORUZ"
"Beşiktaş taraftarı istediği için bu yola giriyorum" diyen Adalı, "Ayakları yere basan bir tablo çıkarsa... Evet, çalışıyoruz. Pazartesi veya Salı günü her şey tamamlanmış olacak. 10 gündür Hüsnü (Güreli) bey hesaplar üzerinde titiz bir çalışma yapıyor, ilerleme kaydettik" diye konuştu.

"Seçime tek aday girmek ister misiniz?" sorusuna Adalı, "Bu bir seçimdir, öyle bir şart koşmak istemem ama görünen ortamda herkesin daha birleştirici ve yapıcı olması gerekiyor. Tek bir liste ve daha güçlü bir liste, her zaman için Beşiktaş'ın hayrınadır" dedi..

Başkanlığa seçilmesi halinde mali olarak ufalmaya gidebileceklerini belirten Adalı, "Tabloya baktığımızda ufalma olası görünüyor. Bunu, bugünden konuşmamız doğru değil. Hala lig devam ediyor. Ayrıca, bu konuda aday olan diğer arkadaşlar ve büyüklerin, bu söylemlerde acele ettiklerine inanıyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...