NTV SPOR'UN DERBİ GÜNÜ EKRANI

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için artık geri sayım başladı. Dev derbinin öncesini ve sonrasını, NTV Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. İşte NTV Spor'un derbi günü ekranı...

NTV Spor 15.03.2012 - 16:19
NTV SPOR'UN DERBİ GÜNÜ EKRANI

Buakşam oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için artık geri sayım başladı. Dev derbinin öncesini ve sonrasını, NTV Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. İşte NTV Spor'un derbi günü ekranı...

Tüm Türkiye derbiye kilitlendi. Bugün NTV Spor, derbi heyecanını izleyicilerine an be an yansıtacak. ###Contest-272###

NTV Spor'un derbi özel programları, bu sabah 09:00'da Hafta Sonu Sabah programıyla başlayacak. Tuğba Dural, derbinin ateşini yakıp, özel konuklarıyla derbiyi değerlendirecek.

11:30'da ise Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol, Spor Servisi'ni bu kez derbi için özel yapacak ve izleyicileri derbi heyecanına hazırlayacak.

NTV Spor'da derbi ekranı, 12:10'da Hayatım Spor'la devam edecek. Dilara Gönder ve Hakan Artış'ın sunduğu Hayatım Spor, derbiye geri sayımı sürdürecek.

13:10'da ise Halit Kıvanç'ın sunduğu Futbol Bir Aşk Programı'nın konukları, Fenerbahçe ve Galatasaray camialarının efsane isimleri, Oğuz Çetin ile Cüneyt Tanman. İki takımın eski kaptanları, geçmiş derbilerin ışığında, akşam oynanacak dev mücadeleyi değerlendirecek.

Saat 13:35'te Banu Yelkovan ve Bağış Erten'in sunduğu Yenilsen de Yensen de Programı'nda ise derbi öncesi, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı ünlü konuklar, eğlenceli bir derbi sohbeti yapacak.

Artık tansiyonun yükseldiğin anlarda, ekranda Futbol Aktüel olacak. Ercan Taner'in sunduğu, Metin Tekin ve Mert Aydın'ın yorumlarıyla renk kattığı Futbol Aktüel, saat 17:00'de başlayacak.

Derbiye doğru son 1 saat, %100 Futbol Derbi Özel zamanı. Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, nefeslerin tutulduğu dakikalarda, derbiyi değerlendiriyor. Dev maç öncesi son gelişmeler ve canlı bağlantılarla heyecan tavan yapacak.

Ve Bülent Yıldırım'ın ilk düdüğü ile gözler Dakika Skor'a çevrilecek. Ercan Taner, Mehmet Demirkol ve Metin Tekin, derbiyi canlı olarak yorumlayacak. Kadıköy'deki mücadelenin tüm detayları, saat 20:00'de başlayacak olan Dakika Skor Programı'nda olacak.

Kadıköy'de ilk devrenin sona ermesiyle birlikte, %100 Futbol Devre Arası Programıyla karşınızda olacak. Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay, dev maçın ilk yarısını ve ikinci yarısındaki muhtemel senaryoyu, NTV Spor izleyenleri için değerlendirecek.

Fenerbahçe-Galatasaray maçının son düdüğü ile başlayacak olan %100 Futbol Programı ise NTV'de yayınlanacak. Tabii ki Maç biter %100 Futbol başlar...

DERBİDE GÜLEN TARAF KİM OLUR? FENERBAHÇE Mİ? GALATASARAY MI? (OKUR-YAZAR)

NTV SPOR'DA DERBİ GÜNÜ EKRANI
09:00 Hafta Sonu Sabah (Tuğba Dural)
11:30 Spor Servisi Derbi Özel (Fuat Akdağ - Mehmet Demirkol)
12:10 Hayatım Spor (Dilara Gönder - Hakan Artış)
13:10 Futbol Bir Aşk (Halit Kıvanç - Cüneyt Tanman - Oğuz Çetin)
13:35 Yenilsen de Yensen de (Banu Yelkovan - Bağış Erten)
17:00 Futbol Aktüel (Ercan Taner - Metin Tekin - Mert Aydın)
19:00 %100 Futbol Derbi Özel (Rıdvan Dilmen - Güntekin Onay)
20:00 Dakika Skor (Ercan Taner - Mehmet Demirkol - Metin Tekin)
20:45 %100 Futbol Devre Arası (Rıdvan Dilmen - Güntekin Onay)

Sayfa Yükleniyor...