KADIKÖY'DE ÖNEMLİ RANDEVU

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 19.00'da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Lider Galatasaray'ın takipçisi sarı lacivertli takım, bu sezon cezası nedeniyle 4. kez kadınlar ve çocuklar önünde oynayacak.

NTV Spor 23.03.2012 - 14:16
KADIKÖY'DE ÖNEMLİ RANDEVU

Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında Bursaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Bursaspor mücadelesini hakem Özgür Yankaya yönetecek.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Orhan Şam, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Alex de Souza ve Moussa Sow.

Fenerbahçe Yedekler: Mert Günok, Emre Belözoğlu, Henri Bienvenu, Özer Hurmacı, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Issiar Dia.

BURSASPOR: Scott Carson, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Michael Basser, Gökçek Vederson, Alfred Ndiaye, Adem Koçak, Hakan Aslantaş, Stanislav Sestak, Pablo Batalla, Sebastian Pinto.

Bursaspor Yedekler: Yavuz Özkan, Turgay Bahadır, Ömer Erdoğan, Barış Örücü, İsmail Odabaşı, Teteh Bangura, Mehmet Sak.

FENERBAHÇE PUAN FARKININ AÇILMASINI İSTEMİYOR
Kadıköy'deki son maçta ezeli rakibi Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak puan yitiren sarı-lacivertli ekip, yeşil-beyazlılar karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Derbiye lider Galatasaray ile arasındaki 9 puanlık farkı azaltmak için çıkan, ancak bunda başarılı olamayan Fenerbahçe, play-off'lar öncesi farkın daha da çok açılmaması için işi sıkı tutuyor.

Derbinin ardından Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Samsunspor karşısında 3-0 kazanarak moral bulan sarı-lacivertli ekip, 2009-2010 sezonunun 22. haftasında Kadıköy'deki son yenilgisini (3-2) aldığı Bursaspor karşısında 3 puan arayacak.

GÖKHAN GÖNÜL KADRODA YOK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor karşılaşması öncesinde Gökhan Gönül'ü 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Gökhan'ın yerine Kocaman'ın o mevkide Orhan Şam'a görev vermesi bekleniyor.

Ligin 28. haftasındaki Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza alarak bir süre takımdan ayrı kalan, kupa mücadelesiyle tekrar takıma dönen Caner Erkin, bugünkü lig maçında kadroya girebilecek.

4 OYUNCU KART CEZASI SINIRDA
Bursaspor maçı öncesi Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, Bursaspor maçında görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 33. haftadaki Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek.

TRİBÜNLER KADINLAR VE ÇOCUKLARIN
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki Bursaspor maçını, seyircisiz oynama cezası nedeniyle yine kadınlar ve çocuklar önünde oynayacak.

Sarı-lacivertli ekip bu sezon Kadıköy'de 3. haftadaki Manisaspor, 27. haftadaki Sivasspor ve Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Samsunspor ile yaptığı maçların ardından 4. kez kadınlar ve çocukların yer aldığı tribünlere karşı forma giyecek.

Karşılaşmanın kadınlar ve çocuklar için ücretsiz biletlerinin dağıtımı Fenerium mağazalarında sürüyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Bursaspor mücadelesini hakem Özgür Yankaya yönetecek. 

Sayfa Yükleniyor...