Davala takip için Brezilya'da

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk mücadelesini sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Fatih Terim'in yardımcılarından Ümit Davala, genç yetenekleri bulmak için Brezilya'ya gitti.

NTV Spor 24.03.2012 - 00:02
Davala takip için Brezilya'da

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonunda bazı oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, yeni isimler bulmak için çalışmalara da erken start verdi. Terim'in yardımcılarından Ümit Davala, Brezilya'da bir çok kulübün maç ve antremanını izlemek üzere bu ülkeye uçtu.

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk mücadelesini sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmaları için Güney Amerika çıkarmasına başladı.

Geçtiğimiz transfer döneminde, özellikle yabancı oyunculada ilk tercihlerine imza attıramayan sarı - kırmızılılar, bu defa işi sıkı tutuyor. Sarı kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Ümit Davala, Brezilya'ya gitti.

Yaklaşık 10 gün Güney Amerika'da kalacak olan Ümit Davala, Gremio, Sao Paulo, İnternacional ve Palmeiras takımlarındaki bazı isimleri yakın takibe alacak.

Ümit Davala'nın listesinde sadece A takım düzeyindeki isimler yok. Fatih Terim'in yardımcısı, Gremio ve Internacional'in B takımı, Sao Paulo ile Palmerıas'ın da genç takımlarının yapacağı antrenmanları takip ederek yıldız adaylarını mercek altına alacak.

Ümit Davala, 2 Nisan'da İstanbul'a dönecek.

Sayfa Yükleniyor...