Melo ve Riera kavga etti

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün basına kapalı gerçekleştirdiği antrenman sonrasında Felipe Melo ile Albert Riera kavga etti. Yaşanan olay sonrası iki futbolcuya da ceza verileceği açıklandı.

NTV Spor 05.04.2012 - 15:30
Melo ve Riera kavga etti

Normal sezonun son haftasında karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'ın bugünkü antremanında tatsız bir olay yaşandı.

Takımın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo ile İspanyol Albert Riera antreman sırasında gerginlik yaşayınca, iki futbolcu teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildi.

İki futbolcu arasında sahada başlayan gerginlik, soyunma odasına da taşındı. İki yıldız soyunma odasında da kavgaya tutuştu.

DÜRÜST: GEREKEN YAPILACAK
Galatasaray'da bugün antrenmanda Melo ile Riera arasında yaşanan gerginliğinin ardından iki oyuncuya disiplin talimatlarında öngörülen cezaların verileceği açıklandı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, kendisinin de antrenmanı izlediği sırada olayın gerçekleştiğini belirterek, ''İki oyuncu arasında saha içinde bir gerginlik yaşandı. Fatih hoca, bu oyuncuları soyunma odasına gönderdi. Ancak bu gerginlik orada devam etti. Böyle bir olay karşısında gereken yapılacak'' dedi.

Kulübün disiplin talimatlarının olduğuna dikkati çeken Dürüst, ''İki oyuncunun birbirine ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Fatih Terim, bu oyuncuları soyunma odasına gönderdi ve olay orada da devam etti. Yarın Fatih hocanın raporu doğrultusunda Galatasaray Kulübü disiplin talimatlarını uygulayacağız'' diye konuştu.

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ
Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ''Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz'' denildi.

Sayfa Yükleniyor...