Melo-Riera kavgasının perde arkası!

Galatasaray'da Melo-Riera kavgasının perde arkasında yaşananları NTV Spor muhabiri Irmak Kazuk anlattı. İki futbolcunun idmanda başlayan tartışması, Terim tarafından gönderildikleri soyunma odasında kavgaya dönüştü ve Riera'nın kaşı açıldı! İşte ayrıntılar...

NTV Spor 06.04.2012 - 00:32
Melo-Riera kavgasının perde arkası!

NTV Spor Muhabiri Irmak Kazuk, Spor Gecesi programına telefonla bağlanarak Melo-Riera kavgasının ayrıntılarını paylaştı.

Edinilen bilgilere göre antrenmanda Albert Riera idmanda diğer takım arkadaşlarıyla da olsa problemler yaşadı, ardından da Melo'nun düdükten sonra kendisine isabet eden şutu nedeniyle bu oyuncuyla tartıştı. İki oyuncunun yaşadığı gerginliğin ardından Teknik Direktör Fatih Terim, Riera ve Melo'yu soyunma odasına gönderdi.

Fakat; iki oyuncunun tartışması burada da devam etti ve kavgaya dönüştü. Melo'nun darbesiyle Riera'nın kaşı açıldı ve hastaneye giden İspanyol oyunucunun açılan kaşına 5 dikiş atıldı.

Yaşanan olayların ardından, iki oyuncu teknik direktör Fatih Terim'den görüşme talebinde bulunsa da Terim buna sıcak bakmayarak talebi reddetti.

Öte yandan; sarı kırmızılı takımın uzun zamandır basına kapalı antrenmanlarının ardından bugün gerçekleşecek çalışmanın medya mensuplarına açık olacağı kaydedildi. İdmanda Melo ile Riera'nın basının karşısına çıkabileceği belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...