"Aziz Yıldırım önemli mesajlar verdi"

Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, hafta içinde ziyaret ettikleri kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerine önemli mesajlar verdiğini söylediler.

NTV Spor 06.04.2012 - 20:12
"Aziz Yıldırım önemli mesajlar verdi"

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, ziyaretle ilgili izlenimlerini ve başkanın kendilerine verdiği mesajları, Radyo Fenerbahçe'de tüm taraftarlarla paylaştılar.

Yıldırım'ın çok büyük ve saygıdeğer bir insan olduğunu ifade eden Nijeryalı oyuncu Joseph Yobo, başkanın kendilerinden şampiyonluk iddiasından asla vazgeçmemelerini istediğini aktardı.

Aziz Yıldırım'dan aldıkları mesajları takım arkadaşlarına ileteceklerini belirten Yobo, ''Öncelikle bizim için zordu. Biz de bu ziyaret öncesi biraz çekiniyorduk. Ama ben geçen sene tüm maçların nasıl geçtiğini biliyorum'' dedi.

Başkanlarını çok iyi gördüklerini anlatan sarı-lacivertli futbolcu, ''Onu görmekten de çok mutlu olduk. Özellikle onu gördükten ve onunla konuştuktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisi bize tüm maçları izlediğini, sonuna kadar asla vazgeçmememiz gerektiğini, şampiyonlukta bize sonuna kadar güvendiğini söyledi. Play-off yaklaşıyor, çok zor maçlarımız var. Başkanımız da bize aynı mesajı verdi. Çok iyi bir teknik direktörümüz var. Sonuna kadar onun arkasında olmalıyız ve söylediklerini dikkate almamız gerektiğini biliyoruz. Başkanın bize güveni var. Biz geçen sezon ne olup bittiğini biliyoruz, son şampiyon biziz ve biz hak ederek bu şampiyonluğu kazandık. Bu sezon da aynısını yapmak istiyoruz. Başkanımız belki bizimle birlikte değil, ama tüm bu mesajları, antrenmanda takım arkadaşlarımızla paylaşacağız ve onlara orada yaşadığımız atmosferi anlatacağız.'' dedi.

ZİEGLER: ŞAMPİYONLUK İÇİN SÖZ VERDİK
Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler ise başkan Aziz Yıldırım'a şampiyonluk için ellerinden geleni yapacakları sözünü verdiğini ifade etti.

Yıldırım'ın bulunduğu ortama rağmen çok yürekli ve cesur olduğunu belirten Ziegler, ''Başkanı ziyaret etmek çok istediğim bir şeydi. Bana her zaman çok iyi ve olumlu bir insan olduğunu söylüyorlardı. Gerçekten de çok büyük karakterde ve çok pozitif bir insan olduğunu gördüm ve büyük bir mutluluk duydum. Bizi görmekten çok mutlu oldu. Kendisini çok formda gördüm ve bu da bana ayrıca mutluluk verdi. Tüm Fenerbahçe maçlarını izlediğini ve bizi takip ettiğini söyledi. Fenerbahçe için bu sezonun çok önemli bir sezon olduğunu özellikle anlattı. Ben de başkanımızın bir an önce çıkmasını istiyordum. Ben hayatımda ilk kez böyle bir ortama gidiyorum, bir cezaevine gidiyorum. Kendisini böyle bir ortamda çok yürekli ve cesur gördüm. Özellikle taraftarımızın ve kendisinin şampiyonluğu hakkettiğini ve şampiyonluk için elimizden geleni yapacağımız kendisine ilettim. Benim bir dileğim de play-off'lardan önce mümkünse çıkması ve bizimle birlikte olmasıydı'' diye konuştu.

CRİSTİAN: BAŞKANIMIZI ÇOK İYİ GÖRDÜK
Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni ise moral vermeye gittikleri Aziz Yıldırım'ın kendilerine moral aşıladığını ifade etti.

Başkanın, kendisine ''Gel saçlarını kestirelim, burada berber bedava'' şeklinde takıldığını anlatan Cristian, ''Başkanımızı çok iyi gördük. Uzun zamandır böylesine zor bir ortamda bulunuyor. Hiç ama hiç kolay değil. Ama buna rağmen o kendisine has duruşunu kaybetmemiş. Çok güzel mesajlar verdi. Her zamanki gibi espriler yaptı. Neşesine, formuna hayran kaldık. Biz ona moral vermek için gittik, her zamanki gibi o bize moral verdi'' diye konuştu.

Yıldırım'ın bir baba gibi herkesi tek tek sorduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, ''Tüm maçlarımızı izlediğini söyledi ve ligin bundan sonraki bölümünde bizlere başarılar diledi. 'Fiziken yanınızda değilim, ama kalbim sizinle, size güveniyorum, şampiyon olacağınıza inanıyorum' dedi. Aykut hocamızın bir dediğini iki etmememizi, ona destek olmamızı söyledi. Bizleri kapıda kucaklayarak karşıladı, aynı şekilde sarılarak uğurladı. Çok duygulandım. Onunla yaptığımız bu özel görüşmeyi hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Bu arada sezonun ilk maçında gol atmıştım ve formamı başkanımıza göndermiştim. Formanın kendisine ulaştığını öğrendim çok mutlu oldum. Aziz başkanımızın tüm mesajlarını, desteğini takım arkadaşlarımıza ileteceğiz'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...