Melo'ya destek!

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Manisaspor’a konuk olacak Galatasaray’ı, İzmir’de sarı kırmızılı taraftarlar coşkuyla karşıladı.

NTV Spor 07.04.2012 - 17:00
Melo'ya destek!

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçında yarın Manisaspor ile karşılaşacak Galatasaray, İzmir'de coşkuyla karşılandı.

Galatasaray kafilesini taşıyan özel uçak, saat 15.45'te Adnan Menderes Havalimanı'na indi.

Havalimanı içinde ve dışında takımlarını karşılayan Galatasaraylı taraftarlar, tezahüratlarla futbolculara destek verdi. Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'e sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, Albayrak ve Terim'e çiçek hediye etti.

MELO LEHİNE TEZAHÜRAT!
Futbolculardan imza alan sarı-kırmızı taraftarlardan bazıları da kadro dışı bırakılan Felipe Melo lehinde tezahürat yaptı. Kafilenin otobüse binmesinin ardından da desteğini sürdüren sarı-kırmızılı taraftarlar, otobüsün hareket etmesini engelledi.

Üzerinde "Galatasaray'ın kalesi" yazılı pankart açan Galatasaraylı taraftarlar, takım otobüsü çevresinde meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.

Aburrahim Albayrak da bu sırada otobüsten cep telefonuyla taraftarların fotoğrafını çekti.

Yarın saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma için İzmir'de konaklayacak sarı-kırmızılı kafile, yarın Manisa'ya geçecek.

Galatasaray'ın 19 kişilik maç kadrosunda, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Felipe Melo ile Albert Riera'nın yanı sıra Aykut Erçetin, Ayhan Akman, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Yekta Kurtuluş ve Servet Çetin bulunmuyor.

Sayfa Yükleniyor...