Sidnei, Bebe ve Alves kadro dışı!

Beşiktaş'ta sezon başında kadroya dahil edilen futbolculardan Sidnei, Bebe ve Alves kadro dışı bırakıldı.

NTV Spor 17.04.2012 - 11:38
Sidnei, Bebe ve Alves kadro dışı!

Beşiktaş'ta 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Sezon başında Benfica'dan kiralanan Brezilyalı Sidnei, İngiliz devi Manchester United'dan kiralanan Portekizli Bebe ile Atletico Madrid'den alınan Portekizli Alves kadro dışı bırakıldı. 
 
NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar, 3 futbolcunun kadro dışı bırakılma gerekçesinin özel hayatlarına dikkat etmemeleri ve disiplinsiz davranışları olduğunu söyledi.
 
Stoper Sidnei, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 8 maçta ilk onbirde forma giyerken rakip kalelere de 2 gol kaydetti. Brezilyalı stoper, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maçta oynadı.

Manchester United'dan büyük ümitlerle transfer edilen Bebe ise sezon başında Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandı çok uzun süre sahalardan uzak kaldı. Genç Portekizli siyah-beyazlı formayı Spor Toto Süper Lig'de sadece 3 kez giyebildi. Bu maçlarda da oyuna sonradan dahil oldu. Bebe, ayrıca Galatasaray ile oynanan A2 maçında forma da giydi.

Bir diğer Portekizli Alves ise Atletico Madrid'in B takımından kadroya dahil edilen isimlerden. Julio Alves vatandaşı Bebe gibi ilk onbirde forma şansı bulamayanlardan. Genç oyuncu 3 Spor Toto Süper Lig maçında sonradan oyuna dahil oldu. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı da sonradan oyuna dahil oldu. Alves, 2 tane de A2 maçında forma giydi ve Bucaspor'a karşı 1 gol kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...