Karadeniz'de önemli randevu!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda 2. haftanın ilk maçı Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından yönetilecek.

NTV Spor 21.04.2012 - 00:12
Karadeniz'de önemli randevu!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 2. haftanın ilk maçı Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından yönetilecek.

İlk haftayı 2-0'lık yenilgilerle kapatan ve 28 puanda kalan iki takımda da hedef, UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılmak için avantaj yakalamak... Ev sahibi Trabzonspor'da burnu kırık olan Burak Yılmaz forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise eksik çok. Siyah-beyazlılar'da cezalı Almeida ve Hilbert ile sakatlığı süren Cenk oynayamayacak. Kadro dışı bırakılan Edu, Sidnei ve Alves de Trabzon'a götürülmedi.

Bu arada Trabzonspor'un cezası nedeniyle erkek taraftarın giremeyeceği Beşiktaş maçına kadın taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Stadyum gişelerinden dağıtılan biletlerin büyük bölümünün tükendi. Tribünlerde yaklaşık 15 bin kadın ve çocuk taraftarın olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU
Siyah beyazlı takım mücadelede Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Necip, Ernst, Quaresma, Fernandes, Simao ve Mustafa Pektemek 11'iyle mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...