"Her şey bizim elimizde" (Video)

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Tomas Ujfalusi, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 27.04.2012 - 14:42
"Her şey bizim elimizde" (Video)

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Tomas Ujfalusi, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda mutlu sona ulaşmak için her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Ujfalusi, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğini, ancak Fenerebahçe karşısında oynadıkları futbolu sergilemeleri durumunda İstanbul'a 3 puanla döneceklerinden emin olduğunu ifade etti.

"ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"
Çek savunma oyuncusu, Fenerbahçe derbisinde çok iyi oynadıklarını, ancak mağlup olduklarını hatırlatarak, ''Maçı 8 golle tamamlayabilirdik, ancak sonuçta bu futbol. Artık Fenerbahçe maçını geride bıraktık. Hafta boyuncu Trabzonspor maçı için çalıştık, Trabzon'daki maç da çok zor olacak. Fenerbahçe ile oynadığımız gibi oynamalıyız. Çok iyi bir takımız, topu sürekli kontrolümüzde bulundurursak gol için kesinlikle fırsat buluruz. Savunmada da kesinlikle onlara gol izni vermemeliyiz. Deplasmandan 3 puanla döneceğimize eminim. Her şey bizim elimizde, biz kendi oyunumuza bakmalıyız. Bence Fenerbahçe tüm maçlarını kazanmayı başaramayacak, ama elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız'' diye konuştu.

"TARAFTARIMIZDAN ÇOK DESTEK GÖRÜYORUZ"
Dün gerçekleştirdikleri antrenmanda ilk kez bir çalışmayı bu kadar çok kişinin izlediğini gördüğünü vurgulayan tecrübeli oyuncu, ''Gerçekten muhteşemdi, müthiş bir atmosfer vardı. Tıpkı bir maçtaymışız gibi bizi desteklediler. Her zaman, her yerde bize büyük destek veriyorlar, bu yüzden bize de kalan maçları kazanmak düşüyor'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...