Elmander'in suskunluğu sürüyor

Galatasaray'ın en önemli silahlarından Elmander'in gol suskunluğu, Trabzonspor karşısında da devam etti. Son golünü ligin 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada atan Elmander, bu mücadelenin ardından henüz tekrar golle buluşamadı.

NTV Spor 02.05.2012 - 22:34
Elmander'in suskunluğu sürüyor

Galatasaray'ın en önemli silahlarından Johan Elmander'in gol suskunluğu, Trabzonspor karşısında da devam etti.

Son golünü Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada atan Elmander, bu mücadelenin ardından henüz tekrar golle buluşamadı.

Fenerbahçe maçının ardından sakatlığı nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor, ligde ise Trabzonspor ve Orduspor karşılaşmalarında takımdaki yerini alamayan İsveçli oyuncu, daha sonra normal sezonun son haftasındaki Manisaspor karşılaşmasında yeniden takıma dönerken, bu maçla birlikte Süper Kupa'daki Beşiktaş, Fenerbahçe ve son iki Trabzonspor maçlarında oynamasına karşın, skor üretemedi.

ÇOK ÖNEMLİ 2 PUAN KAYBETTİ
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabszonspor'la 0-0 berabere kalan Galatasaray, çok önemli 2 puan kaybetti.

Deplasmanda 4-2 yendiği rakibine ikinci maçta kendi seyircisi önünde diş geçiremeyen saraı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da yaptığı ikinci Süper Final maçında da taraftarına galibiyet yaşatamadı.

Bu beraberlikle Galatasaray puanını 46'ya çıkarırken, maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 3 puan önüne geçmesine karşın, liderliği de kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Yarın yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasını Fenerbahçe'nin kazanması halinde, Galatasaray'la puanını eşitleyecek ve liderlik koltuğunun yeni sahibi olacak.

SEMİH İÇİN FAUL BEKLEYEN TERİM, SAHAYA GİRDİ
İlk yarının uzatma dakikalarında Burak Yılmaz'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, Semih Kaya'ya faul yapıldığını düşünen Fatih Terim çok sinirlendi.

Semih'in yerde kalmasıyla birlikte kalesinde önemli bir tehlike yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hakem Tolga Özkalfa'ya oldukça sinirli bir şekilde itiraz etti.

Yardımcı antrenör Hasan Şaş'la birlikte sahaya içine girerek itirazını sürdüren Terim, daha sonra yerine geri döndü.

Ayrıca, ilk yarının bitmesinin ardından Fatih Terim'in, çekim yapan yayıncı kuruluş kameramanın arkasından giderek eliyle ittirmesi dikkati çekti.

Öte yandan, karşılaşmanın bitiminde de hakemlerin çıkış tüneline gelmelerini bekleyen Terim'in sert bir şekilde tepki gösterdiği görüldü.

TARAFTAR SAYISI 30 BİNİ AŞTI
Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını, Türk Telekom Arena'da 30 binin üzerinde sarı-kırmızılı taraftar izledi.

Yapılan açıklamada, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftar sayısının 31 bin 382 olduğu duyuruldu.

MUSLERA'NIN REKORU 18 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Trabzonspor karşısında özellikle ikinci yarıda önemli kurtarışlara imza atarken, gol yememe rekorunu da 18 maça çıkardı.

Muslera, bu sezon 90 dakika sahada kaldığı maçlarda 18. kez kalesini gole kapatarak, kendisine ait rekoru geliştirmiş oldu.

Sayfa Yükleniyor...