"Fenerbahçe için üzülüyorum"

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda mutlu sona ulaşan Galatasaray’ın futbolcusu Engin Baytar, rakiplerinin müthiş mücadele ettiğini ve sarı lacivertliler için üzüldüğünü söyledi.

NTV Spor 12.05.2012 - 21:16
"Fenerbahçe için üzülüyorum"

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın futbolcusu Engin Baytar, rakiplerinin müthiş mücadele ettiğini ve sarı lacivertliler için üzüldüğünü söyledi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın futbolcusu Engin Baytar, derbi mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Baytar, rakiplerinin müthiş mücadele ettiğini söyledi. Sarı lacivertlileri tebrik ettiğini dile getiren Engin, ezeli rakipleri için üzünldüğünü belirtti.

Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...